Over ons

Het bedrijf

Wolverine Tube Europe heeft de kennis en expertise in huis om u uitstekend van dienst te zijn op het gebied van non-ferro producten. Dankzij ons wereldwijde netwerk van gekwalificeerde fabrikanten zijn wij in staat u zeer concurrerende tarieven te bieden en kunnen wij u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Bovendien kunnen wij, als u dat wenst, uw voorraad in ons magazijn bewaren en leveren wanneer het u het beste uitkomt. Wolverine Tube Europe maakt het u gemakkelijk. U krijgt het juiste product, dat volledig aan uw specificaties voldoet, op het juiste moment geleverd. Wolverine Tube Europe gaat graag een stap verder om ervoor te zorgen dat u dat niet hoeft te doen.

Het team van Wolverine Tube Europe

Bij Wolverine Tube werken alleen professionals. Ons bedrijf bestaat uit een mooie mix van gepassioneerde medewerkers voor wie elk vraagstuk een uitdaging is. Het zijn onze medewerkers die met hun jarenlange ervaring aan de basis staan van het hoge kwaliteitsniveau van onze producten en projecten.

Hans Alberts

General Manager

hans.alberts@wolverine-tube.nl

Alfons van Essen

Operations Manager

alfons.van.essen@wolverine-tube.nl

Nicola Watson

Account Manager

nicola.watson@wolverine-tube.nl

Petra Troost

Customer Service Representative

petra.troost@wolverine-tube.nl

Jurgen Oldenhof

Trade & Distribution Assistant

jurgen.oldenhof@wolverine-tube.nl

Mieke Raveling

Administrative Assistant

mieke.raveling@wolverine-tube.nl

Egbert van Raay

Logistics Assistant

egbert.van.raaij@wolverine-tube.nl

Wat kunt u verwachten als u met ons samenwerkt

K

Gecertificeerd

De ISO 9001-certificering van Wolverine Tube Europe getuigt van een hoge professionele standaard.

K

Waar voor je geld

Kwaliteitswerk op maat tegen concurrerende prijzen

K

Oplossingsgericht

De grote kracht van Wolverine Tube Europe ligt in het proactief meedenken met de klant.

K

Voorraadbeheer

Opslag en voorraadprogramma beschikbaar. Wij leveren wanneer het u uitkomt.

K

Netwerk

Wereldwijd netwerk van leveringsbronnen en diensten.

K

Klanttevredenheid

Uw producten zijn in de beste handen en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

 

Onze geschiedenis

Ons bedrijf in Apeldoorn is al sinds 1935 actief in ons vakgebied.

Onze naam, Wolverine Tube Europe B.V., is een product uit de periode tussen 2000 en 2014, toen we deel uitmaakten van de Wolverine Tube Group.

Op 1 juli 2014 heeft Dutch Metal Holding, een overeenkomst bereikt met Wolverine Tube, Inc. om Wolverine Tube Europe B.V. over te nemen.

Het hele verhaal

Ons bedrijf in Apeldoorn is sinds 1935 actief in ons vakgebied. Onze naam, Wolverine Tube Europe B.V., is een product uit de periode tussen 2000 en 2014, toen wij deel uitmaakten van de Wolverine Tube Group.

Wolverine Tube is een wereldleider in de productie en levering van technisch geavanceerde buizen uit koper en koperlegeringen en aanverwante producten voor de airconditioning- en warmteoverdrachtindustrie, met een grote verscheidenheid aan andere klanten, zoals fabrikanten van muziekinstrumenten, drukmeters, lasapparatuur enzovoort.

Op 1 juli 2014 heeft Dutch Metal Holding, een joint venture van investeerders met deelname van het management van WTE.

een overeenkomst bereikt met Wolverine Tube, Inc. om Wolverine Tube Europe B.V. over te nemen. Tegelijkertijd zijn de activiteiten van branchegenoot Apeldoorn Metals International B.V. samengevoegd met Wolverine Tube Europe. Met deze fusie streven wij ernaar onze dienstverlening aan u verder te verbeteren en ervoor te zorgen dat wij u de beste producten en de meest geschikte condities kunnen leveren.

Wolverine Tube Europe is gespecialiseerd in verkoop, opslag, distributie en alle gerelateerde klantenservice- en marketingactiviteiten, voor de wereldwijde markt. Wolverine Tube Europe biedt buisproducten van wereldklasse in non-ferro legeringen.