Nederlands English Français Deutsch

Onze werkwijze

Pro-actief meedenken met de klant is de grote kracht van Wolverine Tube Europe. Onze klanten weten vaak precies welke onderdelen ze nodig hebben. Aan ons de taak om die in de beste prijs/kwaliteitverhouding te leveren. Daarbij is persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en professionaliteit essentieel, want het gaat tenslotte om maatwerk. Dat Wolverine Tube Europe professioneel te werk gaat, blijkt o.a. uit de ISO 9001-certificering waarover wij beschikken.

Wolverine Tube Europe levert bijvoorbeeld aan bouwers voor warmtewisselaars die zich moeten houden aan Europese wet- en regelgeving. De bouwers van deze apparaten hebben ook hun eisen en zij moeten er van op aan kunnen dat zij goed materiaal geleverd krijgen. Er zijn grote bedragen gemoeid met dergelijke installaties, dus daar hoort een hoge mate van kwaliteit bij. Wolverine Tube Europe zorgt hiervoor.

Wij zoeken voor u de beste leverancier in ons wereldwijde netwerk. In ons magazijn kunnen we bovendien uw voorraad houden als u dat wilt. We leveren uw producten in dat geval wanneer het u uitkomt. Zo makkelijk maakt Wolverine Tube Europe het u. U krijgt het juiste product volgens de juiste specificaties op het juiste moment geleverd.

Klanttevredenheid is voor Wolverine Tube Europe zeer belangrijk. Kom dan ook gerust bij ons terug als u vragen heeft of problemen ondervindt. We besteden alle zorg aan uw producten en helpen u graag bij het oplossen van eventuele problemen.ISO Logo