Nederlands English Français Deutsch

Historie

Al vanaf 1935 is ons bedrijf in Apeldoorn, Nederland actief. De naam Wolverine Tube Europe BV vindt haar oorsprong in de periode tussen 2000 en 2014  toen het bedrijf onderdeel was van de Wolverine Tube Groep.
 
Wolverine Tube is een wereldleider op het gebied van productie en levering van technisch geavanceerde buizen van koper en koperlegeringen, evenals gerelateerde producten voor de luchtbehandeling- en warmtewisselaarindustrie, een breed scala van andere klanten, zoals fabrikanten van muziekinstrumenten, drukregelaars, lasapparatuur, enz.
 
Op 1 juli 2014 heeft Dutch Metal Holding, een joint venture van investeerders in samenwerking met het management van WTE, overeenstemming bereikt met Wolverine Tube, Inc. om Wolverine Tube Europe B.V. over te nemen. Tegelijkertijd zijn de activiteiten van branchegenoot Apeldoorn Metals International B.V. binnen Wolverine Tube Europe geïntegreerd. Door deze samenvoeging streven wij er naar om onze service aan u verder te verbeteren en er voor te zorgen dat u voorzien wordt van de beste producten en de beste condities.
 
Wolverine Tube Europe is gespecialiseerd in verkoop, opslag en distributie met bijbehorende klantenservice en marketing voor de wereldwijde markt. Wolverine Tube Europe biedt wereldklasse in buisvormige producten in non-ferro metalen.