Nederlands English Français Deutsch

Wat wij doen

Wolverine Tube Europe is een onafhankelijke leverancier van non-ferro halffabrikaten.

Uw eisen en wensen vormen het uitgangspunt en op basis daarvan leveren we u de meest geschikte producten. Van welke producent dan ook. Ook de service die wij leveren, wordt volledig afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wolverine Tube Europe levert maatwerk met de kwaliteit en prijs die bij u past.

Klanten vertrouwen al vele jaren op Wolverine Tube Europe om een aantal belangrijke redenen:

Onze knowhow: Wolverine Tube Europe BV biedt de beste oplossing (voor wat betreft materiaalkwaliteit, herkomst van materialen, leveringstijd en prijsstelling) die volledig is afgestemd op de prioriteiten en het budget van de klant.

Ons uitgebreide productassortiment: Wolverine Tube Europe BV kan veel verschillende legeringen leveren. De meest gevraagde producten zijn:


Ons complete dienstenpakket:
Wolverine Tube Europe BV beheert en is verantwoordelijk voor elke stap in de productieketen: materiaalinkoop, verpakken, merken, transport naar het verzendpunt of de eindbestemming, controles, in/uitklaring, documentatie en testcertificaten. Alle processen vinden plaats overeenkomstig internationale normen en projectspecificaties.

Onze nauwe betrokkenheid bij de klant: Wolverine Tube Europe BV staat u met raad en daad bij in elke projectfase, van offerte tot levering, inclusief de kleinere stappen voor orderintegratie.